Wednesday, October 28, 2009

J.co donuts

Tonight was very awesome. I know it has not finished yet, but what happened just now was very very nice :D Thanks God and thanks to someone who got scary mouth (sometimes) *you know who you are* lolxxxxx. Wahahaha feel so happy. =) another thing that make me happy is this J.co, hihihi, finally I can enjoy my J.co Donuts....



My favourite ♥ glazzy, monapisa, and oreology. hehe.

Tuesday, October 27, 2009

Orientation Kit

I just got this :

It's called orientation kit, contained 1examination pad, 1notes book, and 1 pen.  I have been almost 3 months here and just got the orientation kit? Well... First I thought only local students can get it, because I did not see my Indonesian friends with it, and my Malaysian friends said that they got it when they enrolled. I applied through agent so I thought I can't get it. However, yesterday Feli told me that she got it. She said just go to the International Student Office and show them the receipt. Sooo, today I went there with Feli and Trace, and tadaaaa.. I got it! Yippiee. lolx.

Thursday, October 22, 2009

*indolent alert*

Leni Hung
SocialInterview.com asked me "What was the last book you read?"
I answered: "Contemporary Business 2007......... =.="






Tomorrow morning I will have another Foundation of Business progress test.. I am supposed to read that book... not online... facebooking, chatting, or even blogging!

High School Friends.

 

High School Friends 
Entah kenapa pengen post foto ini. lol ♥
Tapi ga ada Ame nichh, maap ya me.. xD

Wednesday, October 21, 2009

Audition Ayodance


I miss this game, and my audition friends... so much!  hahaha. ♥
Main bareng, baju bareng, gosip bareng, cekakak-cekikik BARENG!

Saturday, October 17, 2009

all in one :p

Sebenernya gue ga cinta banget sama nonton. Gue bukan maniak film. Kalo gue lagi pengen nonton aja gue nntn, ato kalo ada film2 baru keluar trus temen gue ngajakin nntn, bru gue nntn. Di rmh juga kalo gue ga ada kerjaan aja baru gue nangkring depan tv, kalo gue lagi sibuk sama kompie mah, bakalan lupa deh gue sama acara yang ud gue ingetin jadwalnya dari 2minggu yg lalu juga.

Tapi semenjak ke Malay, ato lebi tepatnya tinggal di hostel ini, gue dipaksa buat suka nonton. Well, aslinya sih gue emang lmyn suka, cm kan ya sperti yg ud gue jelasin di atas tadi xD. Di hostel mo online pun gregetan hahahaha. Ditambah lagi ada program share yang ngasi gue film bejibun. Sekarang gue jadi (lebih) suka nonton. lolxx.

Gue kan abis semester break nihh, baru masuk kuliah lagi stela ga jelas ngapain seminggu, tugas2 emang uda pada bermunculan lagi. Bukannya gue ga mau buat, tapi semua tugas gue ga ada yang bisa diselesain sekali plop slese. Semuanya msti dikerjain bertahap dan... amat memusingkan!


1. Business Computing.
Setelah sblmnya kepala gue dibikin pusing sama Microsoft Excel, yg untungnya gue pernah belajar waktu SMA (thx to Pak Jason & Pak Arko) jdi ga smpe pusing banget banget banget, kali ini project gue Microsoft Access, yg sialnya ga pernah gue sentuh sama sekali sebelon ini. Meaning : gue bakalan pusing banget banget banget kali ini. Lab yang belajar ini baru sekali, yah bayangan sih uda ada dikit2, tapi gue masi bingungg boooo. Mo bkin database model apa yang "beda". Tugas ini juga berarti ntar gue masi msti dagdigdug mikir presentasinya gue =.=. Jadi ini tugas jelas ga bisa skali doank ketemu sm kelompok gue dan puff.. beres. Ga bakalan deh! Ini sih gtw msti brapa x gue org "kerja kelompok" n nyamperin dosen gue.


2. English for Business and Management Studies.
Ya ya baru kemaren ne gue ngmgin tugas inggris gue yg sm si Feli, skrg ud ada yg baru lagi. Kali ini dosennya mau kita bkin Report. Haizz. Yang agak nyebelin, dy mau kali ini ber3. Setelah kmrn dia bkin kita punya psgan, skrg dy mau kta ber3-3. Ini susah! Well ya gue sih gmpg2 aja, cm kan gue org, gue dan teman2 bermain gue jumlahnya tidak 9,12,15, atau 18. Kami ganjil! Well bukannya gue sok baik hati mikirin org lain sih, tapi ya gue ga enak lah kalo misalnya gue nyante2 dapet kelompok sm temen2 gue,sementara temen gue yg lainnya cm b2, ga ada temen, kurang org. Tapi saya tak berdaya, hanya bisa berdoa teman2ku dapat anggotanya. Soalnya kmrn ne ada anak kelas gue, yg ga kumpul tugas yg essay itu, alasannya : kan msti ber2, gue ga ada temen di sini. Haiz. Kasian banget ga tuh. Tapi ya itu salah dia sndri juga sih, ga ada temen cari donk bung! Jangan duduk sndrian terus di depan, org mo deketin jg takut, n ya kalo ga ada temen bkin sndri aja atuh, beres.

Cukup protes2 gue. Intinya ni tugas kita di suru bkin smacam survey gtu, trus bkin reportnya. Kedengerannya gmpg ya? Tapi big no! Gue org msti nyari topik dlu (yg agak susah karna 3 org, makin banyak kepala, makin ribut en susah buat nyampe ke 1 keputusan yg smua stuju). Trus questioning lah, bkin hipotesislah, researchlah!! Ini nih, kita org msti bikin questionnaire dan tanya2 ke org2. Bagian ini aja ud mayan merepotkan, karna ga semua org kaya gue, yg ditawarin buat isi questionnaire dgn snang hati gue isi. Banyak yg nganggep ini tuh ngeganggu (ya dikit sih) n buang2 waktu doank. Repot bo! Trus setela dapet org2 baik hati yang mo ngebantu kita ngejawab2, kita masi msti ngitung hasilnya n come out with the report. Intinya tugas emang ga ada yg gampang. Ini pun jelas banget ga bisa sekali selesai.


3. Life and Literature in a Changing World.
Dari pertama kita org uda mempertanyakan apa tujuannya kita -future business people lolx- belajar literature??? Tapi karena kelas2 awal begitu menyenangkan, diskusi kelompok, nonton, ngebahas cerita, bkin kita lupa sm tu pertanyaan. Namun sekarangg, begitu mulai2 memusingkan ni pelajaran apalagi uda keluar tugas, muncul lagi deh tu pertanyaan. Hahaha. Well, smpe skrg g msi gtw knp.

Tugas yg dikasi adalah : kita disru bikin cerita yg ada unsur2 dari cerita2 yg pernah kita ton2, baca, n bahas di kelas. Jadi ada unsur war, woman & literature, love, discrimination, religion, racism, etc. It's totally not an easy project. Abis bikin cerita, script kita pun msti dramain! Suka berasa salah jurusan kalo di kelas ini. Gue ngambil business kan ya? Kok gue masi msti drama? Anw, tugas ini lebi parah lagi, ga bisa sekali selese. Kalo script uda selese pun masi msti latihan itu drama. Jelas banget nget nget ga gampang hahaha.


Sebenernya tugas g mah ga banyak ya? Cuma 3. cuma. hahaha. Kalo cuma ada 1 mungkin gampang yahh. Tapi ini ada 3 n 3-3nya tuh kelompok. n kelompok tugas pertama, kedua n ketiga gue beda2 smua! Well ya ga smua. Tapi ga sama smua. Yang berarti bakal susah buat nyari jdwal yg pas. Gini, misal gue hari Senin mau diskusi English, tapi si Feli ga bisa soalnya dia Senin ada diskusi Business Computing. Ato Trace mau diskusi hari Rabu soal L&L, tapi gue n Tat Yang ga bisa, soalnya kita mo bikin Business Computing kita. Repot kan?

Sebenernya lagi yg mau gue bahas sih intinya tu 3 tugas ga bisa sekali kerjain beres, dan ga bisa gue sndri doank yg buat, karna ini membutuhkan kekompakan kelompok gue *ceileh* hahaha. Jadi karna ga ada tugas2 individual, sebenernya gue agak ga ada kerjaan juga sih. Inilah yang bkin gue banyak nonton akhr2 ne. Karena ga ada kerjaan itu.



Terus yg mau gue bahas, sitcom How I Met Your Mother. Jadi critanya tentang Ted Mosby di tahun 2030 lagi cerita sama anaknya gimana dia ketemu nyokap mreka. Jadi cerita flashback gitu. Ada 5 main char, Ted, temennya Marshall, Lily istri Marshall, Barney temennya, Robin exnya. Mereka demen nongkrong di bar gitu deh tiap x.

Di xsocam uda sampe season 5, gue skrg baru mule nntn season 4 smpe no 2. Gue ud mule kehilangan minat nonton ini nihh!! Gara2nya sih sepele. Gue sukanya liad si Ted tuh sama si Robinn!!! Hahahaha. Sekarang critanya malah si Barney demen sm Robin n later mreka malah jadian!! Ini bkin gue ga bersemangat lagi nontonnya hahhahaa, ga penting banget ya alasan gue. Tapi yg gue tunggu2 tuh Ted balikan lagi sm Robin, bukannya tau2 si Robin malah jadian sm Barney T_T hahahaha, n fyi, smpe skrg si Ted masi blm ketemu emaknya, n gue gtw kapan baru bakal ketemu hahaha.

Terus juga gossip girl gue ud nntn smpe season 3 episode 5. Belon ada lagi yg terbarunya T_T jadi msti ngu agak lama kaenya baru muncul episode 6 nya.



Kemaren gue nntn The Ugly Truth!!

Abby Richter is a romantically challenged morning show producer whose search for Mr. Perfect has left her hopelessly single. She's in for a rude awakening when her bosses team her with Mike Chadway, a hardcore TV personality who promises to spill the ugly truth on what makes men and women tick.

Mantap ya xsocam, gue mrasa ga membutuhkan bioskop lagi skrg hahahaha. Well ya paling ga di sini, di Indo gue rasa ttp bakal nntn bioskop :p di sini ga enak bioskopnyaaaaa. Kursinya kecill!! Ga kaya di xxi. Di sini mo nyender aja ga bisa, pendek gitu sandarannya, trus sempitt. Duh ga banget deh kalo dibandingin sama di Indo mah :p hahahaha cuma ya bedanya mreka 1 bioskop bisa sampe ada belasan studio. O.o dan film2nya ga yg baru doank yg diputer. Film lama juga ada. Jadi banyak pilihan sih kalo ke bioskopnya. Trus filmnya unik2, ga cuma film2 barat doank, film Malaysia, India, smpe Chinese yg pake Cantonnese pun ada :P hahaha



Terus lagi, kemaren ne gue ada pegi makan sama temen gue ke Secret Recipe. Pertama x ke sana gue, n gue liad di depan menunya ada list komen sama awardsnya gitu deh, trus gue baca2 pada bilang cheese cakenya enak. Karena penasaran, akhrnya gue pesen 1 juga hehehe. Berhubung sebenernya gue ga doyan kue, cuma penasaran n pengen tau, gue order yg paling normal. Choco Cheese Cake. Imo, ya enak sih tapi rasanya sama aja kaya kue2 lainnya XD hahaha, parah banget ye gue...

Anw, itu yg di foto minuman yg kita pesen. Temen gue pesen Appletiser, gue pesen Grapetiser. Gue merasa itu lucu *yah norak dikit* makanya gue foto n masukin ke blog hehehehe.

Gue rasa smua yg ud mau gue omongin udah gue tulis smua. xD gue lagi males bkin 1 1 jadi smua gue campur jadi no wonder kalo u org jg males bacanya hahahahahaha.

Sekarang mo cri film lain buat ditonton lolx.
cu~

Thursday, October 15, 2009

KS 360.. and It's Pink!

Wuuhuuu.. Big thanks goes  to Traecy. Now I want this handphone, and it's all because of you, Miss Trace. =.= You are such a good promoter. Hahahaha.

This is LG KS360



The LG KS360 is a cute compact mobile phone that we believe the ladies will love (oh yeah i love it); this is simple, elegant and quite a nice little phone. The key features here include MP3-player, GSM / EDGE networks (tri-band), USB interface, Bluetooth, 2MP camera, 2.4 - inch display and FM-radio.

The Full LG KS360 Specs:
• 2G Network - GSM 900 / 1800 / 1900
• 2.4-inch TFT Display - 256K colors/240 x 320 pixels
• Touch Screen is great for dialing
• Full QWERTY keyboard
• MP3 & Polyphonic (64 channels) Ringtones
• Downloadable themes
• Vibration
• GPRS
• Bluetooth v2.0 with A2DP
• EDGE
• USB v2.0
• Photocall, 1000 Entry Phonebook
• 30 dialed, 30 received, 30 missed calls (Call Records)
• 15 MB built-in memory plus microSD (TransFlash) Card slot for up to 4GB
• HTML & WAP 2.0/xHTML Browser
• IM, MMS, SMS and Email Messaging
• 2 MP Camera 1600×1200 pixels, video
• MP3 player
• Built-in handsfree
• MPEG-4 player
• Java MIDP 2.0
• Photo and video editor
• FM radio
• Voice memo
• 101.5 x 51 x 16.8 mm
• 108 grams

I always love stylish handphone with less complicated stuffs, and I always love pink color. This phone has the combination. Hahahahaha. Actually this phone got 5 colors; blue, red, whiteyellow, pink.

Hahaha, now I'm going to take a look first~
cu.


update : just saw and checked its price. 599RM (bout Rp 1,8millions).
Wanttttttttttttttttttt!!

Transformers 2

oke gue emang telat.. xD



It’s been two years since Megatron’s body was dropped to the depths of the ocean. Since then a private team of humans called Nest have been working with the Autobots to eliminate the remaining Decepticons. Just when they think their job is nearly done, one Decepticon reveals a terrifying prophecy— “the Fallen shall rise again.”

The Fallen is one of the ancient Prime brothers, descendents of Optimus Prime. But unlike the others, the Fallen hated humans. He planned to destroy the Earth’s sun, giving him access to a powerful energy source and annihilating the human race in the process. In order to destroy the sun, he needed a massive device buried somewhere in Egypt. But his brothers were loyal to the human race and wouldn’t let him destroy the world. Instead, they sacrificed their lives to protect the key—the only object that would engage the device.

Sam (Shia Labeouf) is heading off to college 3000 miles away from his girlfriend MacKayla (Megan Fox), his overprotective and emotional mother, and his anxious father. While packing, he finds a sliver of the energy cube (which was destroyed in the previous film) attached to his sweatshirt. When he touches it, the silver sends signals into his mind, causing him to see symbols which he later discovers are the lost language of the Primes. These symbols lead him, his girlfriend, his cowardly roommate, and a robot expert to Egypt in search of the key that will engage the sun-destroying device.

The Decepticons set out in search of Sam, planning to probe his mind for the symbols and then destroy him. The Autobots come to his rescue, but Optimus Prime, the last member of the Prime family, pays the ultimate sacrifice. With Optimus Prime gone, the fallen can rise again and set forth his plan to destroy the planet. Now both Sam and the Fallen seek the key; not only does it have the power to engage the sun-blasting device, but it can also resurrect Optimus Prime.
Well, I know I am late hahaha. However, I got a reason : last time when this film was very booming, I was not in Indonesia. I was here, taking care of my college stuffs. Then when I came back, all (really really all, I also confused) my school & course friends, my cousins, my sis my bro, they all have watched it. As the result, there were no people I could ask to watch with. T_T

Today is supposed to be my day off, but Ms. Tana, my FOB lecturer, wants replacement class for this morning. Today is the first Thursday I woke up at 7 AM. lol. The class finished at 10.30 AM and I do not have anything to do, so here I am.. watching all the movies. Thanks to Agus for giving me other distractions. lol.

Sunday, October 11, 2009

Gossip Girl.

“Spotted” Gossip Girl blog

Well, due to the very slow internet connection in my hostel, sometimes I become very lazy to online. The only good thing is they give us xsocam, a place where I can download songs, movies, programs or whatever they shared there just in a few minutes. So, I often watch movies instead of online. I forgot who asked me to download gossip girl but yeah I downloaded it from that server. Now here I am.. writing about this gossip girl. lol.

Gossip Girl is an American drama television series based on the book series of the same name written by Cecily von Ziegesar. The series was created by Josh Schwartz and Stephanie Savage. On February 24, 2009 The CW renewed the show for a third season. Narrated by the omniscient yet unseen blogger "Gossip Girl", voiced by Kristen Bell, the series revolves around the lives of privileged teenagers attending an elite private school in New York City's Upper East Side



This series is totally complicated.





My favorite character is Blair Waldorf (Leighton Meester), the Queen Bee of Manhattan's social scene. Imo, she is a very smart person. lol. Even though sometimes what she thinks and does are crazy. Another great thing is she never used the same clothes! lol. Damn jealous. Almost all of her clothes are very cute ♥.

I just finished watching the season 2 and I am going to start the season 3 soon. lol.
And maybe I will buy the book as well. :p



You know you love me. XOXO. Gossip Girl.

 lol ♥

ga-penting.

This is the worst holiday I have ever had. *sigh*

Libur begini mala bkin gue berasa sendiri di negara orang :( mala jadi homesick. cis. Gue kangen cc gue n kamar gueeeeeeee. Argh! Phei2 n Angel. Hahaha.

Biasa liburan gue slalu pegi2 sama temen2 gue, ato sama keluarga, ato sama sodara. Ini di sini ga ada family =( temen2 pada pulang kampung =( yg lain jurusan pada sibuk belajar buat examnya. Haiz. Liburan gue gue habiskan dengan tidurrrrrrrr dan nntn gossip girl. Wkwkwk. Sama makan dan mikirin tugas gue yang msih belon kelar. Tapi ntah mengapa liburannya terasa begitu cepat. Tau2 besok uda Minggu ajehh, Senin uda msti sibuk sama kuliah lagi, dan gue ga bisa tidur sampe siang lagi. Hahaha.

Ngomong2 Desember ini gue balik loh. Yey yey. Mau puas2in makan di Indo =) jalan2 juga huehuehue. Denhan kita janjian ya!! =p terus belon apa2 uda banyak titipan aja buat ntar pulang. Hahaha. Kamis depan kayanya sih gue bakal jalan2 sama si Trace, jadi mngkn bakal skalian nyari pelan2, sebelum ntar duitnya gue jajanin smua dan ga bisa beli oleh2 buat org rumah xD

Monday, October 05, 2009

A plan is only a plan.

Post yg 1 ini gue dedikasiin buat Feli. *gaya*

Akhir2 ne gue belajar kalo manusia emang cuma bisa berencana.

1. Gue masih di kamar Feli. lol. 
Yang tujuannya ke sini rencananya mo buat ngerjain tugas tapi smpe skrg kita ngomongin ato sekedar nentuin tema kita aja belom. Alesannya : kan baru hari pertama libur. Mau menikmati liburan dlu donk *walopun gue rasa kita bakal tetep menikmati ni liburan smpe hari terakhir liburan, yg berarti nasib tugas kami tak jelas!* Hahaha, cacat memang.

Oke yang pertama ini ga sepenuhnya salah alam lolx. Kalo soal tugas sih salah kita ya emang males *sadar diri* 

Mari kita agak serius sedikit :P

2. Terus kita berencana mo nntn The Ugly Truth n G-Force, mo ke KL, ke Subang Parade, mo ke Pyramid makan BBQ. Tapi semua ga jadi. Batal. Kami terlalu malas untuk beranjak lol. Biasa lahh, uda pewe di kamar :P asik onlen jg. Hahaha. Alasan kedua dan alasan sebenarnya, kaki Feli sakit. Betisnya ntah mengapa, terlihat sedikit bengkak, dia ga bisa jalan yang bener, berdiri aja kaya model msti pose gitu. Nampaknya kaki dia salah urat.


Jadi segala rencana kami pun tak terlaksana :p Kami tak jadi nonton The Ugly Truth ataupun G-Force yang denger2 katanya lucu. Kami pun tak jadi makan di BBQ. Akhirnya kami pun delivery pizza. Domino's Pizza. Ih gue seneng bangettt!! Uda lama gue ga makan pizza hehehe, n untungnya ini enak :D jadi terpuaskan lah sudah hasrat gue. Hahaha.

(masi rada ga penting ya :P)

3. Ini serius. Feli (sekali lagi kamu Fel, hahaha) udah ngerencanain semuanya-nya-nya buat pulang ke Jogja liburan mid-term ini. Dia mo bkin surprise buat temen2nya di sana, mo bantu bkin barang2 ccnya di sana, tapi gagal. total.

Why?
Gara2 passportnya masi belon balik. Haiz. Too bad. Extremely bad malah. Feli bisa berencana. Tapi emang cuma bisa berencana. =(  tapi pada akhirnya dia malah di sini sama gue :D gpp fel, think positive! Liburan sama gue, terus kemaren dapet "couple" pula HWAHAHAHAHA. =) j.k.

4. Karena dia ga jadi pulang ke Jogja, akhirnya kita mikirin rencana lain *again : bkin rencana* buat ngisi liburan kita. Jadi ceritanya kita mo ke Genting. Besok. Sama temen2 sekelas yg lain : Tat Yang, Jackson, Nicholas n Adam.

Tapi seperti yang sudah kalian tebak, rencana ini pun gagal. Kali ini gara2 tiba2 nyokap gue telepon n nyuru gue mnding ga usa pegi. Pertama dia ud ngasi gue ijin buat pergi, tapi gr2 dia nntn berita soal gempa dsb2, batal deh ijinnya gue. Udah gitu gue anak berbakti nan penurut banget, dibilang begitu gue ga bisa ngebantah. Haiz. Batal juga dah Gentingnya kitaaaaaaaaa.

Jadi yaaa begitu, kita emang cuma bisa berencana tapi semuanya di tangan Tuhan.  =)
*gue gaya banget*

Ngomong2, ini kok gue berasa ngeblog bahasanya awut2an gini ya. Ga konsisten banget deh gue. Hahaha. Tapi gpp lah :p blog2 gue, crita2 gue, suka2 gue mo pake bahasa kaya gimana juga :D

Anyway, get well soon Fel!
(ato liburan kita bakal di kamarmu doank online)

My Presentation.

I promised to write about my presentation. Well, here it is. xD
Actually it was not as bad as i thought it would be. It was good enough. I could speak "well" although I forgot something but my teammate was good enough, he reminded me haha. Imo, my group did it well. =) and the next day my lecturer said that next project, we will do in the same group. Actually, I'm still thinking about it, whether it is a good news or a bad news....

I won't say too much about it coz I don't know what to say hahaha.
Here are the pics :D

Photobucket
*narsis dikit ;p
rambut gue ud panjang lagi haiz.


Photobucket
BBM students in action :D lol lolx


Photobucket
With my classmates :D


Photobucket
Again with my classmates (in English class ckck)


Photobucket
Jackson, Leni, Anty, Nanda, Feli, Indri, Trace. ♥

Well, for more pictures please see on my facebook. lolx.

DIGI Trip ♥

Well, last Thursday we went to DIGI. My class Bachelor of Business Management, Foundation in Arts 2009, some seniors and some lecturers. We were having so much fun there xD and of course took a lot of pictures hohoho. Fyi, DIGI is a kind of provider here.

Photobucket
While waiting at student centre. There's no me, yea, I was the one who took the picture :p
Le-Ri : Anty, Indri, Nanda, Feli, Cherainne, Trace.

While waiting for the bus at foyer :P
Photobucket
My classmates :p

Photobucket
I like this one :D Qi Yong took this for us hehehe.

Photobucket
Me with Feli :D

Photobucket

Photobucket
This is so cute lol, 1. we were waiting for Mr.Derek, 2. the real photo xD lol lol

Photobucket
D'House is DIGI Office's name :P

Photobucket
I really really love their chairs! All are very cute xD I wish I can bring one home lol.

Photobucket
Can you see how cool their office? The first pic is the water fall. They said there is Bank Negara behind it and they hope money will fall to them. lol. Second pic is yea a part of their office xD. Third one is their cafetaria and fourth one is inside the cafe.


Photobucket
Anty, Trace, n Indri with the yellow man :p

Well, I didn't put all those pictures here, you can see it all on my facebook, and I haven't got the one-big-group picture T_T

After the DIGI Trip, we went to Sunway Pyramid (again) to have dinner. We ate at Nando's. That was my first time and maybe there will be no second time. lolx.

Photobucket

Photobucket

Ah, I feel very weird you know, writing my blog in English T_T I hope you will enjoy it and forgive me if got mistakes lol.

Sunday, October 04, 2009

I got a lot of stories to post later. Today I stay at Feli's house :D n here got internet connection much more better than in hostel. I can watch video in youtube!! Usually I can't :(  so now I'm going to watch video first, later I will write all those things that happened these days. Cu.