Thursday, November 25, 2010

It's Already November.

Halo! Miss me? :p :p

Udah lama banget yah gue ga ngeblog haha.. terakhir cuma 1 kata, kaya niat2an mau ngeblognya.. hahaha.. Sorry =D been busy with assignments.. tapi skrg ud ga da assignments lohh, karena sem ini uda mau brakhir :( I am in study break, break to study not break from studying XD *i wish* hahaha.. minggu depan exam.. umm.. 5 more days.. :( I'm not ready yet! Oh No! hahaha.. stress deh dah mau exam,, banyak bangets yg harus dipelajarin.. sedang memulai menyicil walopun saya tdk suka menyicil haha.. I'm trying my best.. =)

A lot of things happened in these 2months.. dari yg bikin kesel smpe yg bkin seneng =) well, just be grateful =) at the very least, I still have the chance to live until now, until today =)

So.. where should I start? banyak banget yg gue ga crita udahan hahahaha!
Terlalu banyak, saya sampai bingung.. hahaha

22 November 2010 - Last assignment in this sem. Persuasive Speech Presentation =D. Traecy, Tat Yang, Marvin, and I are in 1 group. Our topic was "Dispose Waste Properly". Sounds cool, eh? hahaha

 me and group mates :)


Stop littering guys!

19 November 2010 - Celebrated one of SW 14's member Caroline Novela birthday :D (17-11-2010) and had a great Rendez-vous Pre Christmas dinner in Italiannies.

 Happy bday Vela =)





Happy bday girl :) SW 14 ♥ u :D


Boneka babi yg gue dapet dari hadiah tuker kado :D :D
it's cute la traecy! hahahah..

:) :)

16 November 2010 - Sleepover! Traecy, Feli, and I went to Indria and Anty's house and we sleepover thereee! wooohooo =D it was fun! totally fun hahaha...


Dinner di MingTien, semua pesen sate :D


 

 took a lot of pics! hahaha ♥

15 November 2010 - Celebrated Tat Yang's bday (14-11-2010) after communication skills class =D
 Bday cake - Arsenal, as requested.
 =D
 Happy bday friend!

Tat Yang and us =D


12 November 2010 - Went out with other girls :) bought a lot of things haha, and had dinner in Ichiban Ramen =D


 polaroid-ing

 Ivy, Anty, Leni =D

my dinner =DD umm, chicken katsu rice? I forgot.. haha.. but it was deliciousss!! *nyamnyam*

7 November 2010 - FGCC Pre Christmas ♥
FreshKids Pre Christmas
Eugene and Sky :)
Erika n Leni :)
FreshKids Teachers :)
Di FGCC Youth Servicenya, kan Pre Christmas juga, gue nari bersama2 dengan FGCC Dancer lain yg sangat awesome :)
FGCC Dancers :)
Leni - Ci Vivien - Caroline
meet David aka Daud aka Frank :p

Hahaha.. and November sisa 5 hari lagi.. time flies too fast.. sampai sini dlu yah =) will post later when idea comes and visits me =p

Saturday, November 20, 2010

1 word. new feeling.

..and He finally decided to let me learn that 'new feeling' by allowing you to meet me :)

Sunday, September 26, 2010

Bersepeda Bersama Yesus

Pada awalnya, aku memandang Tuhan sebagai seorang pengamat; seorang hakim yang mencatat segala kesalahanku, sebagai bahan pertimbangan apakah aku akan dimasukkan ke surga atau dicampakkan ke dalam neraka pada saat aku mati. Dia terasa jauh sekali, seperti seorang raja. Aku tahu Dia melalui gambar-gambar-Nya, tetapi aku tidak mengenal-Nya.

Ketika aku bertemu Yesus, pandanganku berubah. Hidupku menjadi bagaikan sebuah arena balap sepeda, tetapi sepedanya adalah sepeda tandem, dan aku tahu bahwa Yesus duduk di belakang, membantu aku mengayuh pedal sepeda.

Aku tidak tahu sejak kapan Yesus mengajakku bertukar tempat, tetapi sejak itu hidupku jadi berubah. Saat aku pegang kendali, aku tahu jalannya. Terasa membosankan, tetapi lebih dapat diprediksi ? biasanya, hal itu tak berlangsung lama. Tetapi, saat Yesus kembali pegang kendali, Ia tahu jalan yang panjang dan menyenangkan. Ia membawaku mendaki gunung, juga melewati batu-batu karang yang terjal dengan kecepatan yang menegangkan. Saat-saat seperti itu, aku hanya bisa menggantungkan diriku sepenuhnya pada-Nya!

Terkadang rasanya seperti sesuatu yang 'gila', tetapi Ia berkata, "Ayo, kayuh terus pedalnya!"

Aku takut, khawatir dan bertanya, "Aku mau dibawa ke mana?" Yesus tertawa dan tak menjawab, dan aku mulai belajar percaya. Aku melupakan kehidupan yang membosankan dan memasuki suatu petualangan baru yang mencengangkan.Dan ketika aku berkata, "Aku takut!" Yesus menurunkan kecepatan, mengayuh santai sambil menggenggam tanganku.

Ia membawaku kepada orang-orang yang menyediakan hadiah-hadiah yang aku perlukan ? orang-orang itu membantu menyembuhkan aku, mereka menerimaku dan memberiku sukacita. Mereka membekaliku dengan hal-hal yang aku perlukan untuk melanjutkan perjalanan ? Perjalananku bersama Tuhanku. Lalu, kami pun kembali mengayuh sepeda kami.

Kemudian, Yesus berkata, "Berikan hadiah-hadiah itu kepada orang-orang yang membutuhkannya; jika tidak, hadiah-hadiah itu akan menjadi beban bagi kita. "Maka, aku pun melakukannya. Aku membagi-bagikan hadiah-hadiah itu kepada orang-orang yang kami jumpai, sesuai kebutuhan mereka. Aku belajar bahwa ternyata memberi adalah sesuatu yang membahagiakan.

Pada mulanya, aku tidak ingin mempercayakan hidupku sepenuhnya kepadaNya. Aku takut Ia menjadikan hidupku berantakan; tetapi Yesus tahu rahasia mengayuh sepeda. Ia tahu bagaimana menikung ditikungan tajam, Ia tahu bagaimana melompati batu karang yang tinggi, Ia tahu bagaimana terbang untuk mempercepat melewati tempat-tempat yang menakutkan. Aku belajar untuk diam sementara terus mengayuh ? menikmati pemandangan dan semilir angin sepoi-sepoi yang menerpa wajahku selama perjalanan bersama Sahabatku yang setia: Yesus Kristus.

Semoga memberkati yaa :)

Source : Bersepeda Bersama Yesus

Tuesday, September 14, 2010

They are Back!

Teeeeheeeeeeee :))
Have been waiting for sooo longggg, finally my Gossip Girl season 4 and 90210 season 3 are back :)



Imma downloading them now, can hardlyyyy waitt!! :) :)
Another one week and How I Met Your Mother is back too. Ah, so nice!

Thursday, September 02, 2010

Bersyukurlah Teman!

Haiiiiiiii!!! Maafkan saya atas absennya saya setelah sekian lama. Hahaha. Lagi merasa nganggur, gtw mo ngapain, pengen mandi tapi kamar mandinya lagi dipake, jdi ngeblog deh guee hahahaha.

Sejujurnya gtw mau nulis apaan.. cuma lagi hepi aja akhr2 ini nih, hehehe, mungkin mo sharing aja kali ya gue.. *gaya*

Jadi lately gue bener2 diajarin sesuatu yg namanya "bersyukur". Gue yakin dan percaya kalo manusia normal pasti lebih banyak ngegerutunya daripada bersyukurnya hahahaha. Mulai dari : "Gila panas banget!", "aduh cape", "makanannya asin banget yah", sampe "kok gue ga se-ini/itu dia yah", "nyokap gue rese banget!" etc, you name it. Hahaha. Gue juga sering sih memangg ngegerutu, ngedumel, ngeluh... tapi saya belajar belakangan ini, kalo ngeluh ga akan ngubah keadaan. Sebaliknya bersyukur itu bawa dampak yg jauh lebih positif.



Contoh gue yah... Pas gue pulang Indo dan nci gue ribut2 ngoceh2, daripada gue ikutan ngedumel dan ngoceh dan kita ber2 ribut (yg jelas ga enak for both of us), it's better for me to be grateful karena : 1) gue punya nci, 2) masi bisa denger nci gue ngoceh2, karena di Malay gue jelas ga bisa dngr dia hahaha. Karena itu gue bakal lebih menghargai setiap kebersamaan kita yg ada. *gaya*

Banyak hal yang bisa kita syukuri loh sbenarnya =) Count your blessings instead of your crosses. Dan kita bakal amazed sama berkat2 yg kita ada. Hal2 yg keliatan biasa juga sebenernya anugrah lohh. Walaupun kadang2 ortu kita suka bawel, tapi bersyukurlah kalo kita masih punya orang tua. Berapa banyak org yg udah ga ada ortunya di luar sana, bahkan ada yg ga tau orang tuanya sama skali. Walopun kita ga secantik Megan Fox ato seganteng Aston Kutcher, tetap bersyukur karena kita punya tubuh sehat dan lengkap, bersyukur karena masi punya keluarga yg sayang sama kita. Bukannya gue ngajarin buat bersyukur di atas penderitaan orang yg ga punya ortu ato yg cacat. BIG NO. Tapi coba dipikirin smua yg kita punya, yg uda dikasi buat kita, apapun itu kita tetep slalu bisa bersyukur. Bisa sekolah, bisa bernafas, bisa bergerak, bisa ini dan bisa itu. It's a blessing.



Jangan ngeluh atas kekurangan kita, tapi bersyukur atas apa yg kita punya. Hari ini juga di communication class tadi gue diingetin lagi soal bersyukur dari artikel yg gue post sblm ini. Apapun keadaan kita, pasti ada rencana dibaliknya dan tetep kita bisa bersyukur =)

Yang lainnya lagi, Tuhan itu seneng banget sewaktu kita bersyukur. Jangankan Tuhan, kita manusia, seandainya kita kasi barang sama seseorang, let's say baju, dan orang yg kita kasi senengnya minta ampun sampe yang "makasii bangett yaaaaaaaaaaaaaaaaa" trs bajunya lgsg dipake bsoknya, dan dia jaga dan jd salah satu baju favorit dia. Gue sebagai orang yang ngasi pasti bakal ikutan seneng, dan gue bakal kepikiran buat kasi dia lagi lain kali, karena dia menghargainya. Sama juga kaya Tuhan yah, ketika kita bersyukur sama semua yang uda Dia kasi buat kita, kita berterima kasih, Tuhan pasti bakal seneng, dan Dia bakalan mau terus kasih kita lagi dan lagi. Setiap kita pastinya mau terus donk diberkati??

Dan setelah kita terus2an diberkati, jangan lupa juga buat memberi! Hidup itu belum hidup kalo kita cuma mentingin diri sendiri ;) Ketika kita uda diberkati, selain bersyukur, jgn lupa buat memberkati orang lain juga. Semakin banyak kita memberi, semakin banyak doa yg kita terima loh. =)



Jadi intinya begitu huehuehue, ini semua yg gue tulis, gue boleh belajar dari orang lain juga, marilah kita bersyukur selalu, berterima kasih, dan setelah terima, kita kasih lagi ke orang ;)
God bless!

Cracked Pot Story

I have read this before, but today in communication skills Mrs. Ann showed us a video about this again, and I wanna share this =)
 
A water bearer in India had two large pots, each hung on each end of a pole, which he carried across his neck. One of the pots had a crack in it; and while the other pot was perfect and always delivered a full portion of water at the end of the long walk from the stream to the master's house, the cracked pot arrived only half full.

For two years this went on daily, with the bearer delivering only one and a half pots of water to his master's house. Of course, the perfect pot was proud of its accomplishments, perfect to the end for which it was made.

But the poor cracked pot was ashamed of its own imperfection, and miserable that it was able to accomplish only half of what it had been made to do.

After two years of what it perceived to be a bitter failure, it spoke to the water bearer one day by the stream. "I am ashamed of myself, and I want to apologize to you."
"Why?" asked the bearer. "What are you ashamed of?"

"I have been able, for these past two years, to deliver only half my load because this crack in my side causes water to leak out all the way back to your master's house. Because of my flaws, you have to do all of this work, and you don't get full value from your efforts," the pot said.

The water bearer felt sorry for the old cracked pot, and in his compassion he said, "As we return to the master's house, I want you to notice the beautiful flowers along the path."
 
Indeed, as they went up the hill, the old cracked pot took notice of the sun warming the beautiful wild flowers on the side of the path, and this cheered it some. But at the end of the trail, it still felt bad because it had leaked out half its load, and so again it apologized to the bearer for its failure.

The bearer said to the pot, "Did you notice that there were flowers only on your side of your path, but not on the other pot's side? That's because I have always known about your flaw, and I took advantage of it. I planted flower seeds on your side of the path, and every day while we walk back from the stream, you've watered them. For two years I have been able to pick these beautiful flowers to decorate my master's table. Without you being just the way you are, he would not have this beauty to grace his house."
Moral: Each of us has our own unique flaws. We're all cracked pots. But it's the cracks and flaws we each have that make our lives together so very interesting and rewarding. You've just got to take each person for what they are, and look for the good in them.

Monday, August 16, 2010

Mommy's bday~

Today is my mom's bdayyy :D :D
祝你生日快乐!!

Thanks for being such a great mother for me and bros and sis.. hehe..
Gue ud telepon tadi siang :) sayangnya saya di Malaysia skrg n nyokap di Indo..

Photobucket
mama tercinta~ banyak yg bilang gue ga mirip sama dia hahaha.
Happy Birthday yaa maaa :)
Love you lotssssssssssss ♥♥♥
MUACHS

Sunday, August 15, 2010

compilation.

Hello! Just stop by to say hi.. haha.. was having holiday back in Indonesia, back at home and internet there sucks.. I could hardly open facebook so totally no mood to blog (and no time too actually B-) hahaha)

Well.. I went out a lot in Indonesia.. with my besties of course ♥.. met my girls gang and made surprise bday party for Evelyn.. :) (sekalian reunian staun yg lalu hahaha!)

Photobucket
leni, michelle, deby, helen, hony, evelyn, stevany, adithia, lyvina :D
Met my audition friends too, The Kampanks XD. Ghie, Guh, and Chika.. but we didn't take pictures lol.. I forgot.. only took the sushi XD We met in Sushi Tei Central Park. The first plan is actually 6 people.. with Mike and Pin, but that two were sick.. Too bad.

Photobucket

Went to Taman Anggrek with Hony, CS, Danny, and Denny to watch Salt. Pictures weren't so much taken. Ah, and met Ci Ipii at that day. hehe.. and Salt was good ;) Angelina Jolie's so cool!

Photobucket

Teddy, CS, Denny, and I went to visit Wanda in RS Mitra Kemayoran. Too bad Gun couldn't join us, or we would have TTG Reunion.. hihihi.. met him in school though. Wanda sakit dbd! So we went to visit her, brought some apples and pears hihihi..

Photobucket


Went to karaoke with Hony, Johny, Adit, and Putra. Hari itu gue pergi seharian gilee..

Photobucket
honce and me :D


Thennnnnn......... what else yeaaaa...
spent a day going out with hony and andy ;) haha we watched Shang Hai and guess whattt!!! There's a lady named Leni Mueller there! bwhahahahaa.. Sorry Traecy, maybe this is what we called fate ;) HAHAHAHAHA......

If you don't know what I'm talking about.. there's a germany football player named Thomas Mueller and both Tracy and I think that he is cute :)

Photobucket


hehehehee....
and that 1 day out with andy and hony was really fun!!!  Totally enjoyed that day heehehe...

Guess that's all what I can tell u.. I enjoyed my holiday and 3 weeks feel soooo short. =(
Gonna start having class tomorrow.. new sem.. year 2.. errrr..
just wish me luck! :D

Thursday, July 08, 2010

somewords.

Halooooooooooooooooooooo!
Ah, it feels like i have finished all of my exam. XD.
In fact, I have not.
So yeah, I am having exam, final exam.
I have sit for four papers, and guess I'm doing good so far.
Left 1 in Monday, Business Law.
Since today is Thursday, still got 3 days, so I can chill a bit~ haha

Nothing muchhh but today I watched Eclipse =D
hahaa
I haven't finished my paper yet I have celebrated it XD

Eclipse was OK, better than New Moon.
Jacob is still cute <3, and Edward is not as attractive as he was in Twilight.

BTW!!
I am sick :(
I caught flu since Sunday :( together with sore throat.
Exactly one day before exam -_-
Some more classroom is superb cold.
and there are rashes on my body :(
Last week I already went to see doctor.
He said it's allergic, but don't know to what.
I haven't really cured yet, and now it's back :(
and it's more than before :((
I'm gonna see doctor again when I back in Indonesia.

and yeahh..
Next week I am going back to Indonesia.
YIHAAAAAAAA!
Next Saturday :)
I am gonna eat, eat, and eat. Wuahahhaa.
Can hardly wait!! =D

It's 12:12 AM.
Time to sleep.
Wish my results all the best yeaaaaaa!! =P
See y'all~

Wednesday, June 23, 2010

God Has a Plan

Isaiah 55:8-9
"For My thoughts are not your thoughts, neither are your ways My ways, said the LORD. For as the heavens are higher than the earth, so are My ways higher than your ways, and My thoughts than your thoughts. "

Thanks mon ;)

Monday, June 21, 2010

Super Mario Bross

New skin always encourages me to write something. Even though I have nothing to say now. Haha. Imagine if I were a writer, I don't know how many times I need to change my skin for the sake of getting some mood to write. XD

So.. What's new?
Not much. Hm.. still struggling to finish statistic assignment, and realizing that the real war is getting nearer and nearer. Gosh. Why does time run so fast? :'(

Ah, and tomorrow our class is gonna wear our jersey :) team day is back! yeahh! hahaha.

Anywayssss, since I have nothing to say haha, just wanna say hi, and.. watch this!
This is cool B)


Super Mario Bross on Violin.

Saturday, June 19, 2010

Random

Just a couple of random news :

last weekend my brother, my sister, and my sister's boyfriend came to Malaysia
we went to Melaka (yeah, again) and ate Sate Celup Capitol
and the boiling sauce jumped to my hand
my hand's burnt
and it really hurt me :(
until now it's still in pain :(

yesterday we played futsal
due to lack of exercise, now my body, half down, is in pain as well
stupid shoes really hurt me :(
but it was fun
pretty fun
will update about it when i got all the pictures :)
looking forward to another great events

it's the end of week 12
2 more weeks
and we will be sitting in exam room
gosh!

and there's still one assignment needed to be finished
as soon as possible

statistics
it has never been this complicated with bu sisca
but it's different since you are in Lancaster
feel like giving up this assignment :(

but these words boost me up
"if you stop struggling, then you stop life" ~Huey Newton
so, guess i need to survive
"enjoy when you can, endure when you must" ~Johann Wolfgang

Friday, June 18, 2010

bbm oh bbm..

Hari ini gue cape banget. Ga, gue ga abis lari keliling Sunway. Paling nga gue belon butuh buat lari ngelilingin Sunway. Jadi.. bbm gue eror tadi sore. Pas kelas statistik, gue smbil bbm-an sama ce Monce ngmgin komsel malem ini, terus tau2, pas udahan kelas, gue ngeliat hape gue, dan gue merasa ada yg aneh. Ilang smua chat2an bbm gue. Terus gue ke aplikasi bbmnya donk yaa, dan aneh. Kaya ga ada account gitu. Bingung dah gue jga. Terus bisa direstore gitu apa gimana. Awalnya fren gue jdi seratusan lebih. Gue bngung. Fren gue di bbm ga ampe cepe. Trs tau2 jdi 50an. Gue bingung juga. Fren gue ada lebi dari 50. Terus aneh. Jadi 80an, pas gue liad, ada temen2nya nci gue hahhaa. Dulu emang perna regis pake email nci gue. Tapi aneh tetepan. Ada temen2 gue, ada temen2 nci gue juga. Gue bingung deh.

Terus gue coba panggil 1 temen gue, n ga bisa. Msti reinvite gitu. Jadi gue coba 1 reinvite. Then masuk invite dri nci gue tapi namanya leni ==a. Trus gue blg ke nci gue kalo bb nya error. Tau2 jadi ada temen2 dia. Dan dia bilang kalo skrg temen2 gue pindah di bb dia smua. Bingung kan. Hahaha. Contactnya si feli ilang di tmpt gue, tapi di feli masi ada leni. Jadi gue coba nyuru feli manggil, dan nyampe coba! Dan ternyata nyampenya ke tempat nci gue cobaaaaa ==a

Super aneh. Hahaha. Bb gue sama bb nci gue bisa link. Gaul! hahaha. Terus2, nci gue kan ganti namanya ke nama dia lagi yah.. jadi mamboo (nicknya dia).. then nama gue ikutan brubah jadi mamboo juga cobaa... -_-

dan btw, dari sblm error, foto bbm gue sama dia sama. Jadi temen2 gue pada ga tau kalo fren yg ada di bbm dia itu sbnrnya bukan leni yg asli hahaha. Mreka pikir itu leni yg ganti nama jdi mamboo.. scara fotonya jg sama.

Terus nci gue bilang kalo ada temen gue yang manggil.. dan nyampenya ke tempat dia.. hahahhaa..

Gue merasa sebel sihh, abis fren2 gue pada menghilang, well, ga semua, tapi mostly, dan susa lagi buat addnya :( tapi gue merasa lucu juga, aneh banget coba hahaha, gue yg restore tapi bb nci gue yg dapet fren2 guenyaa, dan yg ada di gue mala stengah dia stengah gue -_- terus ga jelas gitu fren2 guenya, ga berurut, kaya misalnya yg kerestore yg gue add awal2, ato akhr2, ato yg srg chat ato apa kek. Ini mah nga. Super random. Hahhaa.

Jadi begitulah.. lumayan cape ngurusin bbm gue hri ini, ditambah celcom yg geblek connectionnya.. dan smpe skrg fren gue belon balik smua.

Although, tetap bersyukur lebih dari stengah udah balik.
Ngantuk. Besok ada BBM Cup 2010. LOLLL. BBM yg ini bukan blackberry messenger. Ini bachelor of business management :p Bsok gue sm anak2 skelas mau main futsal :p
Wish my team luck! Hahaha.
Good night :)
God bless.

Tuesday, June 08, 2010

I Don't Hate This Monday..

I feel guilty. I ate a lot yesterday. Hahahaha. Soooooo.... yesterday.. (Monday) that was nothing in the morning, besides accounts class. Break time I came back home to chill~ hahaha. Then around 1.30 PM I went back to college, and suddenly Miss Mango PM Miss Not Cinderella in msn. HAHAHAHA! Traecy was telling me that they're planning to watch movie and asking me whether I wanna go. They wanna watch Marmaduke, a dog story. I don't like dogs fyi. After thinking for a while, I decided to join. So now we have a plan. Watch Marmaduke at 5.30 PM.

Our management class ended at 3.30 PM and all of a sudden Tat Yang asked us to go to Snowflake near Asia Cafe to have some desserts. Randomly, we agreed. Well, we are me, Traecy, Feli, Anty, and Indria. We met Jackson in Foyer and we nicely forced him to go with us as well. Hahaha. So 7 of us were going :)

I have never been to Snowflake before. Kinda blur when we reached there. I didn't know what to order weii... hahaha. So I simply chose the best seller. I didn't know what that is.. hahaha.. but it's nice.. though I don't really do ice dessert :p

and this place is funny. They have this thing call beeping ufo.

Photobucket

It will vibrate and beep when ur order is ready.
Photobucket

hahahaha... so innovative.. hahahaha..

this is my order :
Snowflake Best Seller.. hahahaha...
PhotobucketPhotobucket

right : after putting the thing..creamer?

Anywaysss... Thanks Tat Yang for bringing us there :)

Around 4.50 PM (I think), we went to Sunway Pyramid. Indria and Feli went to buy ticket. Anty, Traecy, Tat Yang, and me were walking around, until we saw Sunway Lagoon (kaya dufan gitu) was doing some promotion in Pyramid. There was a man who drawing in people's face. He made people face looks until so scary.. Hahahaha. I think he is the one who does make up to the ghosts in scream park.. hmm... He really can make scars, bloods, and all the things hahaha. Scary weh! and Tat Yang wanna try! Too bad I couldn't see his face after, coz our movie was gonna start (well still have pictures :p). Therefore, we need to go; me, tracy, anty, and indria. Left Tat Yang and Feli, because they both didn't watch with us. Jackson has gone, have to fetch girl friend.

Photobucket

Photobucket

hahahahahahaha..........

Photobucket

Marmaduke was... funny. However, still, I don't like dogs. That one I can't help. Hahahaha.

We were so hungry after watching movie and we went to Subway!! yay! I think I craved for subway for quite a long time, but I always forgot that there's a subway as a choice haha. So yesterday we ate there, and..... after eating, we still felt hungry *terrible* hahahaha. We need rice.. what to say.. bread is only snack for us...... :p

Photobucket

Photobucket

We decided to go to Ming Tien to grab some satay. :D :D

Photobucket

Tummies were satisfied, we were hapy. Hahahaa. We took sunway bus to go home. At first nobody was inside, only 4 of us XD kinda crazy inside. XD

Photobucket

Hahaha.. It was a fun Monday :) :)